Summit of LOV

20/03/2024

De Summit of LOV is een cruciale mijlpaal in het traject van Leuven Europese Culturele Hoofdstad 2030. Wil je meebouwen aan nieuwe radicale verbindingen met andere organisaties, ver over sectoren en zelfs landsgrenzen heen? Geloof je dat cultuur de wereld in beweging kan brengen? En welke rol kan of wil jij daarin opnemen? Hou dan woensdag 20 maart helemaal vrij in je agenda.

Op het programma staan de voortgang van onze kandidatuur als Europese Culturele Hoofdstad 2030, een interventie van het Droomteam en een introductie van de verschillende plannen en concepten die de leidraad vormen voor onze kandidatuur. We gaan dieper in op de ins & outs van het bidbook dat we in september 2024 moeten indienen. Ook wordt Body & Soul gelanceerd, een nieuw stadsfestival in 2027/28. Body & Soul verbindt verschillende sectoren met elkaar binnen het thema van Health en Wellbeing.

Verwacht een inspirerende dag vol boeiende sprekers en experts uit heel Europa, interactieve workshops en genoeg momenten om met anderen te connecteren. Hou deze pagina zeker in de gaten. Binnenkort komt er een inschrijvingslink met het volledige programma. Deelname is gratis, reserveren is verplicht.

De Summit of LOV is een initiatief binnen het traject Leuven Europese Culturele Hoofdstad 2030 en KU[N]ST Leuven, het samenwerkingsverband van stad Leuven en KU Leuven.

  • Voor iedereen die cultuur een warm hart toe draagt
  • Waar? STUK kunstencentrum
  • Gratis
  • Registreer je t.e.m. 11 maart