Presentatie STUK dansseizoen 2024-2025

11/06/2024

Een nieuw seizoen start met een gezellige seizoenspresentatie, en dat is dit jaar niet anders. STUK verwelkomt haar trouw danspubliek én middelbare school leerkrachten met veel plezier op dinsdag 11 juni om 20:00 in het gezellige STUKcafé om samen het dansseizoen in te zetten!

Dansprogrammator Karen Joosten loodst je gezwind door het gloednieuwe programma en gaat in gesprek met enkele makers die je volgend jaar op onze podia ziet. Daarbovenop stelt Delphine Hesters het gloednieuw jaarlijks danserfgoedfestival Body of Work voor! Met dat festival wil STUK de rijke dansgeschiedenis doorgeven aan de volgende generaties publiek en makers. De eerste editie is alvast veelbelovend. We werken rond Fase, Four Movements to the Music of Steve Reich van niemand minder Anne Teresa De Keersmaeker.

Je ontvangt uiteraard de dansbrochure – vers van de pers. Nadien kan je bij een drankje praten met Ingrid onze scholen coördinator. Ze bekijkt samen met jou welke voorstellingen interessant zijn voor jouw school/klas.

De avond is helemaal gratis, maar laat hier even weten met hoeveel mensen je komt.